В Росії шайка бритоголових здійснила напад на Церкву п`ятиде

Новости, объявления, анонсы, просьбы
Post Reply
Sergy
Posts: 4
Joined: 06 Mar 2006, 15:23
Вероисповедание:
Contact:

В Росії шайка бритоголових здійснила напад на Церкву п`ятиде

Post by Sergy »

Як повідомив Славянський правовий центр, у селищі Спаськ Таштагольського району Кемеровської області (Росія), групою невідомих молодиків було здійснео напад на християнську Церкву "Примирение".

Напад було здіснено 23 квітня, під час пасхального святкування, на якому були присутні 300 віруючих п`ятидесятницької общини "Примирение" з усього Таштагольського району.

Пастор церкви християн віри євангелійської «Примирение» Андрій Кайдалов розповів, що група молоді віком від 18 до 25 років зацікавилася тим, що відбувається в Будинку культури близько шести годин вечора (декілька служінь церква провела з 11 годин ранку до п'яти годин вечора і готувалася до дитячого пасхального концерту).

Всі молоді люди, що підійшли до Будинку культури, знаходилися в нетверезому стані. Дізнавшись про те, що пасхальне богослужіння проводить євангельська церква, вони заявили про те, що це «секта», зайшли в приміщення і стали приставати до дівчат. Частина членів церкви вивела нетверезих підлітків на вулицю, після чого і зав'язалася бійка. Спроби пастора заспокоїти місцевих підлітків, які, як виявилось, святкували день народження, успіхом не увінчалася.

Один з молодиків привів з собою ще 10 своїх однодумців для того, щоб «розібратися з сектантами». Пізніше, на машині приїхали ще близько 6 чоловік. Всього нападників, за свідченням віруючих, було 20-25 чоловік...

Повний текст з фото
Post Reply